Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer een lastig verhaal?

DSC_0622_Boterham geld Hoe ga je om met ouders die maar niet willen betalen?U herkent het vast wel, ouders die je al enkele malen een brief hebt meegegeven. Waar je ook al een e-mail aan hebt gestuurd en zelfs de voicemail ingesproken. En dan nog reageren ze niet maar laten wel hun kind (of kinderen) overblijven.

Het zijn dit soort ouders die je eigenlijk veel meer tijd kosten dan de hele administratie. Hoe vervelend kan dat zijn? Hoe pak je deze ouders aan?

Sommigen proberen met het opleggen van sancties het tij te keren. Een keer extra overblijven betalen, een boete opleggen, of in het ergste geval dreigen met uitsluiting van de TSO.

Vreemde ogen dwingen, zeggen we bij Murlen dienstverlening! Vaak helpt het als een niet bekende partij contact opneemt met deze ouders. Want heeft u er al eens aan gedacht dat ze misschien wel omstandigheden hebben die ze liever niet aan relatief bekenden willen/kunnen melden. Soms weet de directeur ook nog niet van die situatie.

Als je jezelf herkent in deze situaties maar je komt toch niet tot een oplossing, denk er dan eens over na om het “najagen” van dit soort ouders uit te besteden. Murlen dienstverlening is al sinds 1999 actief met het voeren van overblijfadministraties. Wij kunnen u in dit soort gevallen helpen met onze praktijkervaring.

Interesse of heb je een vraag?

Heb je interesse in onze diensten of een dringende vraag? Net zoals u vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Neem daarom contact met ons op!

L
o
g
i
n