Geschiedenis

Home / Geschiedenis

Het was 1999 toen we voor het eerst in aanraking kwamen met het overblijven. Door de betrokkenheid van onze (schoon) ouders bij de organisatie van het overblijven, zagen we de vele handelingen die voor het registreren van overblijvende kinderen moesten worden uitgevoerd (het afstempelen van kaarten, innen van gelden). Dit gaf ons het idee om te optimaliseren. Door het overlijden van de (schoon) ouders in 2001 en 2002 werd het systeem omgegooid en ontstond een digitaal systeem. De school was hier erg mee geholpen.

Een jaar later kwamen we in contact met een grote professionele kinderopvang organisatie in Breda. Zij vroegen ons om de administratie van het overblijven te gaan voeren voor de nieuwe basisschool van onze dochter. In de jaren daarna is het “systeem” verder in de praktijk beproefd en geoptimaliseerd. Al die jaren hebben wij dit vrijwillig gedaan; wij zagen het als onze ouderbijdrage voor de basisschool van onze kinderen.

Het werd anders toen de kinderopvang organisatie eind 2005 vroeg om de administratie van de tussen schoolse opvang (het overblijven) voor meerdere basisscholen in Breda te gaan uitvoeren.

Op 20 maart 2006 hebben wij daarom Murlen dienstverlening opgericht en zijn wij in augustus 2006 gestart met het voeren van de overblijfadministratie voor de eerste basisscholen in Breda.

Ondertussen verzorgen we voor vele scholen door heel Nederland de TSO administratie en doen we ook het debiteurenbeheer!

L
o
g
i
n