Over ons

Hoi, Wij zijn Murlen Dienstverlening

Murlen dienstverlening is een ervaren bedrijf op het gebied van het voeren van uw overblijfadministratie. Praktisch gericht, dienstbaar en met ruim 15 jaar ervaring op verschillende gebieden (vrijwilligers, debiteurenbeheer, etc.)!

Wat doet Murlen?

Als u op zoek bent naar een bedrijf, die u kan helpen bij het voeren van uw TSO administratie dan is Murlen dienstverlening de juiste keuze. Murlen dienstverlening maakt gebruik van het registratie, communicatie- en betaal platform van Stichting iDEALnet Rekencentrum. ​

TSO administratie

Debiteurenbeheer

Vrijwilligers ondersteunen

Naast het volledig uit handen nemen van uw TSO administratie bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf de administratie te voeren op het internet platform, begeleid door het kundig advies van Murlen dienstverlening. Gecombineerd met het “Offline” debiteurenbeheer, door ons uitgevoerd op basis van jarenlange praktijkervaring, kunt u zelf meer tijd besteden aan de organisatie van de TSO.

Het Offline debiteurenbeheer waarin we onder andere ouders helpen die geen internet ervaring hebben of die het niet mogen gebruiken. Maar ook het contact leggen en onderhouden met schuldhulp verlenende instanties, gemeentes (sociale dienst) of specifieke instanties zoals Stichting Leergeld maakt onderdeel uit van het debiteurenbeheer.

Ons streven is dat in principe elk kind zou moeten kunnen overblijven!

L
o
g
i
n